top of page
Αναζήτηση
Εικόνα συγγραφέαHoperunners

1ο Run for the Kids with disabilities/ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

Σε ένα υπέροχο περιβάλλον στο ΠΙΚΠΑ της Βούλας και δίπλα στην θάλασσα, απολάυσαμε έναν ωραίο αγώνα με ιερό σκοπό και ακόμα πιο ιερό για όλους εμάς!

Με μεγάλη επιτυχία και συγκινητικές στιγμές διοργανώθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 το 1ο “Run for the Kids with disabilities – Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία ”στο χώρο που στεγάζεται το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας). Διοργανωτές ήταν το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α) και ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ, ενώ όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές των δρομέων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας.

Περισσότεροι από 600 δρομείς συμμετείχαν σε μια γιορτή συμπερίληψης και αθλητισμού, στο χώρο του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, ο οποίος άνοιξε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό. Οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ιδιαίτερη και πολυμορφική διαδρομή εντός του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας και παράλληλα να γνωρίσουν το έργο και τα παιδιά της δομής. Να σημειωθεί ότι σε όλη αυτή την εκδήλωση τα ίδια τα παιδιά είχαν πολύ ενεργή παρουσία αφού συμμετείχαν αρχικά σαν θεατές χειροκροτώντας τις προσπάθειες των αθλητών και στη συνέχεια αγωνίστηκαν και αυτά στη συμβολική διαδρομή των 800μ ΑμεΑ μαζί με τους συνοδούς τους. Μάλιστα μαζί τους στη διαδρομή συμμετείχαν σαν συνοδοί και πολλοί εργαζόμενοι του φορέα οι οποίοι αγκάλιασαν την όλη προσπάθεια. (Πηγή: RunMagazine)



8 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page